Reacties van cliënten

Soms vraag ik aan cliënten of ik hun reacties of ervaringen mag publiceren omdat ik het leuk vind om te horen of het goed met ze gaat en hoe ze de werking van kleuren hebben ervaren. 


2021
Reactie cliënt A:
Het was bijzonder Karin, het gevoel wat overweegt is dankbaarheid. Dat ik nu ga ontdekken wie ik eigenlijk ben en dat ik op die manier ook anders met mijn kind om kan gaan. Ik voelde gisteren al een heel ander gevoel van 'houden van' ten opzichte van daarvoor. Ik heb mijn moeder gebeld om te zeggen dat ze ook een afspraak met jou moest maken, bleek dat ze dit reeds gedaan had. 

Prachtig werk heb je om mensen op zo'n fijne manier te helpen om zichzelf te vinden. Ben erg blij dat je op mijn pad gekomen bent.

2021
Recensie Google cliënt E:
Karin heeft mij geholpen een barriëre te overbruggen. Werkt heel bevrijdend.

2021
Recensie cliënt G.
Had niet verwacht dat door de vragen die zij stelt en alles er zulke veranderingen zouden komen. Helemaal top, ik ben er blij mee! Ze is een heel fijn persoon en begripvol.....


2021
Reactie ontvangen via een kaart:
"Lieve Karin, ik wil je bedanken dat je mij zo ongelofelijk geholpen hebt mijn weg te vinden. Je creëerde steeds weer een veilige plek waar ik mocht zoeken en steeds weer opnieuw mocht vinden. Je bent integer, oprecht, warm en zegt waar het op staat. Dicht bij jezelf en heel dicht bij de ander". 
Lieve groet, S.L.

2021
Recensie ontvangen via Facebook:
"Buitenkansje! Karin is zo'n lieverd maar ook heel direct en voelt goed aan wat er nodig is. Op zoek naar innerlijke antwoorden dan zou ik zeker een afspraak maken".

2020
Recensie ontvangen via Facebook:
"Zoveel mooie inzichten ervaren tijdens deze sessies"

2020
Vandaag een mooie recensie via LinkedIn ontvangen:
"Ik vind het facinerend om onder jouw begeleiding mijn eigen kleuren te vinden en nog dichter bij mezelf te komen!"

Workshop ouder/kind J. en M. 30 augustus 2020
"Via deze kaart met heel veel kleur willen we jou bedanken! Hoe mooi is het om mee te mogen voelen in het vak en passie van de ander. Het was een bijzondere ervaring voor ons samen. Het resoneert nog na in individuele kleine acties die wij maken. Ik geloof erin dat die wegen elkaar straks kruisen. Je werkt met passie, kunde en volledige aanwezigheid. Dank je wel voor de inzichten".

2020
Reactie Cliënt S.
"Wauh (zucht), wat een inzichten. Het voelt als thuiskomen".

2020
Reactie Cliënt A.
Ik ervaar Karin als een liefdevolle, krachtige therapeut. Je moet van goede huize komen om mij te begeleiden, eigenwijs als ik ben. Karin blijft staan in haar kracht en helderheid, durft te benoemen maar stelt vooral de juiste vragen. Het werken met kleuren ervaar ik als een verademing, niet urenlang praten maar direct naar het voelen van wat nodig is.

2020
Reactie Cliënt C. 12 maart 
De kracht van kleur ervaar je op z'n best in een sessie met Karin, de kleurentolk. Inspirerend, positief, confronterend, verrassend en opbouwend vond ik dit! Karin is een vrouw die je op je gemak stelt en heel eerlijk is, wat ik bijzonder prettig vind. De werkruimte is erg fijn en op een relaxte manier ga je best snel naar de kern: onderwerpen of issues waar je iets mee of aan kunt doen en dus verder komt! Ik kan haar zeker van harte aanbevelen. Dank je wel Karin voor deze leuke ervaring.

2020
Client M.
Toen ik bij Karin binnen kwam was het een aardig rommeltje in mijn hoofd en eigenlijk ook in mijn leven. Door de helderheid en kennis van Karin hebben we zaak voor zaak samen aangepakt en “opgeruimd” zoals ze dat zo mooi zeggen. 
Nu kijk ik weer met een heldere en frisse blik naar de toekomst. Ik ben heel dankbaar en blij dat zij is meegelopen in dit proces. 
Zou het iedereen aanraden die ergens tegen aan loopt! 
Karin, bedankt!


2020
Cliënt B. 
"Ik ervaar het als zeer intensief in het moment maar ik herstel heel snel en voel mij dan oke. Daarna volgt de verwondering over wat er gebeurd is. Je komt zo snel tot de essentie dat zou ik met praten alleen niet kunnen bereiken......
Ik vind het belangrijk dat je psychologie gestudeerd hebt zodat het niet alleen 'levenservaring' is maar een combinatie van alles".


Cliënt S. dec. 2019
"Lieve Karin,
Fijn dat je er voor onze zoon wil zijn, je bent een topper".


2020
Cliënt T.
Het is zo vaag om uit te leggen wat ik bij jou doe. Als ik het aan vrienden vertel vinden ze dat het 'zweverig' klinkt. Maar dat is het absoluut niet! Het is juist helder en direct. En.....het werkt! Ik krijg inzichten en daardoor begrijp ik mezelf beter en lijkt het of de wereld om mij heen dat ook doet".

2020
Cliënt N.
Deze lieve mail met zelf gemaakte kleurcompositie (zie foto) ontving ik van een cliënte (10 jaar). De tekst op de kleuren had ze op internet gevonden.
Zo blij met haar ontwikkeling :

"Het was heel erg fijn bij Karin, ze heeft me goeie tips voor mijn vliegangst gegeven.
Ik kon thuis niet slapen, maar Karin hielp me heel goed.
Je kan je gevoelens schilderen dat werkt heel goed.
Het is ook leuk/fijn voor kinderen.
Het geeft zelfvertrouwen door de moed gevende woordjes die Karin gebruikt.

Dankjewel voor de fijne tips, het vliegen was heel leuk.
Ik zal het heel leuk vinden als ik nog een keer langs kan komen.
Ik heb heel veel last van nachtmerries weet je wat je daar tegen kan doen?"

Groetjes van N. 

Karin de Bruin | info@kleurentolk.nl | 06 - 516 359 90 | Postadres: Clauslaan 29, 3761 CX Soest