Reacties van cliƫnten

Soms vraag ik aan cliënten of ik hun reacties of ervaringen mag publiceren omdat ik het leuk vind om te horen of het goed met ze gaat en hoe ze de werking van kleuren hebben ervaren. 

 


11 september 2020
Vandaag een mooie recensie via LinkedIn ontvangen:
"Ik vind het facinerend om onder jouw begeleiding mijn eigen kleuren te vinden en nog dichter bij mezelf te komen!"

Dank je wel E. Het is fijn om jouw kleurenpracht te mogen zien!

Workshop ouder/kind J. en M. 30 augustus 2020
"Via deze kaart met heel veel kleur willen we jou bedanken! Hoe mooi is het om mee te mogen voelen in het vak en passie van de ander. Het was een bijzondere ervaring voor ons samen. Het resoneert nog na in individuele kleine acties die wij maken. Ik geloof erin dat die wegen elkaar straks kruisen. Je werkt met passie, kunde en volledige aanwezigheid. Dank je wel voor de inzichten".

Cliënt S. 21 juli 2020
"Wauh (zucht), wat een inzichten. Het voelt als thuiskomen".

Cliënt A. 16 mei 2020 
Ik ervaar Karin als een liefdevolle, krachtige therapeut. Je moet van goede huize komen om mij te begeleiden, eigenwijs als ik ben. Karin blijft staan in haar kracht en helderheid, durft te benoemen maar stelt vooral de juiste vragen. Het werken met kleuren ervaar ik als een verademing, niet urenlang praten maar direct naar het voelen van wat nodig is.

Dank je wel A. Ik vind je wijs in je eigenheid.

Cliënt C. 12 maart 2020
De kracht van kleur ervaar je op z'n best in een sessie met Karin, de kleurentolk. Inspirerend, positief, confronterend, verrassend en opbouwend vond ik dit! Karin is een vrouw die je op je gemak stelt en heel eerlijk is, wat ik bijzonder prettig vind. De werkruimte is erg fijn en op een relaxte manier ga je best snel naar de kern: onderwerpen of issues waar je iets mee of aan kunt doen en dus verder komt! Ik kan haar zeker van harte aanbevelen. Dank je wel Karin voor deze leuke ervaring.

......Jij ook veel dank C. Het was bijzonder om met je te werken.

Client M. 7 maart 2020
Toen ik bij Karin binnen kwam was het een aardig rommeltje in mijn hoofd en eigenlijk ook in mijn leven. Door de helderheid en kennis van Karin hebben we zaak voor zaak samen aangepakt en “opgeruimd” zoals ze dat zo mooi zeggen. 
Nu kijk ik weer met een heldere en frisse blik naar de toekomst. Ik ben heel dankbaar en blij dat zij is meegelopen in dit proces. 
Zou het iedereen aanraden die ergens tegen aan loopt! 
Karin, bedankt!

.....' Jij ook dank je wel dat ik een stukje met je mee mocht lopen' .

Cliënt B. febr 2020
"Ik ervaar het als zeer intensief in het moment maar ik herstel heel snel en voel mij dan oke. Daarna volgt de verwondering over wat er gebeurd is. Je komt zo snel tot de essentie dat zou ik met praten alleen niet kunnen bereiken......
Ik vind het belangrijk dat je psychologie gestudeerd hebt zodat het niet alleen 'levenservaring' is maar een combinatie van alles".


Cliënt S. dec. 2019
"Lieve Karin,
Fijn dat je er voor onze zoon wil zijn, je bent een topper".


Cliënt T. aug. 2019
"Het is zo vaag om uit te leggen wat ik bij jou doe. Als ik het aan vrienden vertel vinden ze dat het 'zweverig' klinkt. Maar dat is het absoluut niet! Het is juist helder en direct. En.....het werkt! Ik krijg inzichten en daardoor begrijp ik mezelf beter en lijkt het of de wereld om mij heen dat ook doet".

Cliënt N. okt. 2019
Deze lieve mail met zelf gemaakte kleurcompositie (zie foto) ontving ik van een cliënte (10 jaar). De tekst op de kleuren had ze op internet gevonden.
Zo blij met haar ontwikkeling :

"Het was heel erg fijn bij Karin, ze heeft me goeie tips voor mijn vliegangst gegeven.
Ik kon thuis niet slapen, maar Karin hielp me heel goed.
Je kan je gevoelens schilderen dat werkt heel goed.
Het is ook leuk/fijn voor kinderen.
Het geeft zelfvertrouwen door de moed gevende woordjes die Karin gebruikt.

Dankjewel voor de fijne tips, het vliegen was heel leuk.
Ik zal het heel leuk vinden als ik nog een keer langs kan komen.
Ik heb heel veel last van nachtmerries weet je wat je daar tegen kan doen?"

Groetjes van N. 

 

 

 

Karin de Bruin | info@kleurentolk.nl | 06 - 516 359 90 | Postadres: Clauslaan 29, 3761 CX Soest