Workshops

De unieke workshops zijn actief en dynamisch. Geen theorie of mooi vormgegeven documentatie maar een persoonlijk document wat je zelf maakt met jouw unieke kleuren. Het gaat om het 'ervaren' wat kleuren precies met je doen. Je ontwikkelt je 'intuïtieve kompas' door antwoorden op vragen al schilderend of knippend te beantwoorden. We gaan zelfs op stukken papier of stof staan om de trilling van kleur te voelen. Het samenzijn is een organisch proces en past zich aan naar de behoefte van de groep. Respect en verbinding zijn kernwaarden.

Voor alle workshops geldt dat je niet creatief hoeft te zijn. Ik help je in het proces en het eindresultaat is altijd prachtig. Je kunt elke dag naar je werkstuk kijken zodat de opgedane inzichten zich nestelen in je brein en je niets hoeft te onthouden. 
De bijeenkomsten zijn intensief omdat werken met kleur het onbewuste raakt. Je komt snel tot de essentie waar geen oordeel is maar verwondering, geen omwegen of schimmigheid maar helderheid en doeltreffendheid. Als professional begeleid ik dit proces met prikkeling, humor en oprechte aandacht voor het proces van de ander. Grenzen worden niet overschreden waardoor je in staat bent om de trilling van kleur veilig en goed te voelen in een ontspannen sfeer.

Workshops voorbeelden:

I  Relikwieën en rituelen

II Gekleurde herinneringen

III De verborgen taal van kleur

Karin de Bruin | info@kleurentolk.nl | 06 - 516 359 90 | Postadres: Clauslaan 29, 3761 CX Soest