Lifecoaching

Elk leven kent moeilijke momenten waar we te maken krijgen met tegenslagen of lastige keuzes. Een Lifecoach helpt je om meer veerkracht te ontwikkelen en dicht bij jezelf te blijven. Lifecoaching is wat anders dan Lifestylecoaching want dat gaat over gezondheid, beweging en voeding.
Mijn brede levenservaring en het kunstenaarsschap gecombineerd met een 4 jarige opleiding toegepaste psychologie komen samen in mijn zelf ontwikkelde kleurmethode:  'De verborgen taal van kleur'. Kleur als communicatie-taal.

Voor mij als Lifecoach/Levenscoach is het belangrijk dat je leert voelen wat je echt wilt zeggen. Liefdevol en zonder omwegen! Groeien in je persoonlijkheid en daardoor nieuwe energie ervaren. Het geeft kracht om je levenspad te bewandelen op een zinvolle wijze. Je komt weer in verbinding met jezelf.

Een traject hoeft niet lang te duren. Samen brengen we in kaart wat jouw hulpvraag is en bespreken de mogelijkheden die bij jou passen. Naast werken met kleuren gebruik ik nog vele tools zoals bijvoorbeeld: Systemisch werken, Innerlijk kind, Mindfulness of Creatieve therapie. 

Karin de Bruin | info@kleurentolk.nl | 06 - 516 359 90 | Postadres: Clauslaan 29, 3761 CX Soest