Lifecoaching

Elk leven kent moeilijke momenten waar we te maken krijgen met tegenslagen of lastige keuzes. Een Lifecoach helpt je om meer veerkracht te ontwikkelen en dicht bij jezelf te blijven. Lifecoaching is wat anders dan Lifestylecoaching want dat gaat over gezondheid en beweging en voeding.
Mijn brede levenservaring gecombineerd met een 4 jarige opleiding toegepaste psychologie komen samen in mijn zelfontwikkelde kleurmethode; De verborgen taal van kleur. Niet met lappen stof een bepaald seizoen-type of een rode deelnemer in een team, maar kleur als communicatie-taal!

Voor mij als Lifecoach, Levenscoach, is het belangrijk dat je leert voelen wat je echt wilt zeggen. Liefdevol en zonder omwegen! Groeien in je persoonlijkheid en daardoor nieuwe energie ervaren is bijzonder. Het geeft kracht om je levenspad te bewandelen op een zinvolle wijze. Je komt weer in verbinding met jezelf.

Een traject hoeft niet lang te duren. Samen brengen we in kaart wat jouw hulpvraag is en bespreken de mogelijkheden die bij jou passen. Naast werken met kleuren gebruik ik nog vele tools zoals bijvoorbeeld: Systemisch werken, Innerlijk kind, Mindfulness of Creatieve therapie. 

Karin de Bruin | info@kleurentolk.nl | 06 - 516 359 90 | Postadres: Clauslaan 29, 3761 CX Soest