Verbinding via kleur!

Dinsdag 07 september 2021

Verbinding via kleur!

In de vakantie heb je misschien eindelijk de tijd om alles weer eens op een rijtje te zetten. Wat is er eigenlijk allemaal gebeurd de afgelopen tijd?

Hoe loopt je gezin, je bedrijfsteam, je leesclub, je samengestelde familie? Voelt iedereen zich nog fijn of is er veel 'ruis op de lijn'. Of zijn er intense momenten die door alle Covid-ellende geen aandacht hebben gehad? Zijn er grote veranderingen geweest waardoor iedereen nog in de 'aan' stand staat. Misschien een herdenkings-ceremonie voor een dierbare overledene of heb je gewoon de behoefte om op een bijzondere manier samen te zijn, overweeg dan eens een workshop; Verbinding via kleur!

Een paar uur rustig samen met je gezin, collega's of vrienden in de polder van Eemnes voelt als een weekendje weg. De literaire werkplaats is een prachtige verbouwde stal middenin de weilanden waar we zowel binnen als buiten kunnen werken met kleur en verf en vilt.

Het materiaal waarmee gewerkt wordt en de koffie/thee/koekjes zijn inclusief. Je kunt je eigen eten meenemen om te picknicken of neem je zelf gebakken taart mee want servies/bestek is aanwezig.

Jullie samenzijn is specifiek en wordt dus speciaal samengesteld naar de behoefte. Wil je meer weten, bel of mail me. Of kom een keer gratis kennismaken en maak een afspraak.

Kleuren zeggen dingen waar soms geen woorden voor zijn. Kleuren leren je op een andere laag te communiceren, op de laag waar geen oordeel is maar pure aanwezigheid van je werkelijke Zelf.

Overzicht

Karin de Bruin | info@kleurentolk.nl | 06 - 516 359 90 | Postadres: Clauslaan 29, 3761 CX Soest