Geel

Maandag 20 april 2020

Kleur is emotie en speelt een grote rol in het gevoel wat we ergens bij krijgen. Ons geheugen is vatbaar voor visuele prikkels en kleur is hier één van. Veel kleuren hebben een positieve en een negatieve kant. In mijn praktijk gebruik ik beiden kanten. De context is doorslaggevend voor het beleven van kleur. Geel is de kleur van de zon en is een vrolijke kleur. Geel wordt geassocieerd met energie en stimuleert ons zenuwstelsel. Het geeft focus en vertelt je jouw waarheid. Maar, let op! De negatieve kant van geel staat voor jaloezie, onbetrouwbaarheid, boos zijn. Het kan je onrustig maken en je verliest je geduld.

Samen bepalen we in mijn atelier je vraag en zoeken daar de 'passende' kleuren bij. Dit kan via schilderen of stukken papier of stof. De kleurkeuze vertalen we in wat er werkelijk gezegd wil worden of geeft antwoorden vanuit het onderbewuste. 

Mijn praktijk is open omdat ik de RIVM regels in acht neem en kan uitvoeren. Wees welkom om jouw persoonlijke vragen samen te onderzoeken. De kracht van kleur zal je verwonderen en steunen in deze bizarre tijd. 

Overzicht

Karin de Bruin | info@kleurentolk.nl | 06 - 516 359 90 | Postadres: Clauslaan 29, 3761 CX Soest